კატლეტები კონიაკით

შემადგენლობა:

მომზადება:

რბილი ხორცი,ხახვი და მწვანილები გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავუმატოთ კონიაკი, რძე,მარილი,

პილპილი,კვერცხი,ფქვილი და კარგად გადავურიოთ. მიღებული მასა ავიღოთ კოვზით და ჩავუშვათ

მარილიან მდუღარე წყალში. როცა ხორცი მოიხარშება, ამოვიღოთ თეფშზე,მოვასხათ გამდნარი კარაქი და

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ჟულიენი ქათმის ხორცით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი