კარტოფილის ჩიფსი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარტოფილი გაფცქვენით, გარეცხეთ, დაჭერით წვრილ, თხელ ნაჭრებად და გააშრეთ. ქვაბში ჩაასხით იმდენი

ზეთი, რომ კარტოფილი  სულ დაიფაროს. ზეთი ძალიან გააცხელეთ, ჩაყარეთ კარტოფილი და 2 წუთი

ადუღეთ( ბევრს ნუ ჩაყრით თორემ ზეთი მალე გაცივდება). როგორც კი ჩიფსები მიიღებს ოქროსფერ-ყავისფერს,

ამოიღეთ და საწურზე დააწყეთ, გააციეთ და 4-5 წუთით ისევ ჩააბრუნეთ ცხელ ზეთში. შემდეგ ჩიფსები

ამოიღეთ, მოაყარეთ მარილი და მაშინვე მიტანეთ სუფრაზე.

კარტოფილის ჩიფსი

4.6 (92.31%) 26 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სოკოს სალათი ( სამარხვო)





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი