შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი გაფცქვენით, გარეცხეთ, დაჭერით წვრილ, თხელ ნაჭრებად და გააშრეთ. ქვაბში ჩაასხით იმდენი
ზეთი, რომ კარტოფილი სულ დაიფაროს. ზეთი ძალიან გააცხელეთ, ჩაყარეთ კარტოფილი და 2 წუთი
ადუღეთ( ბევრს ნუ ჩაყრით თორემ ზეთი მალე გაცივდება). როგორც კი ჩიფსები მიიღებს ოქროსფერ-ყავისფერს,
ამოიღეთ და საწურზე დააწყეთ, გააციეთ და 4-5 წუთით ისევ ჩააბრუნეთ ცხელ ზეთში. შემდეგ ჩიფსები
ამოიღეთ, მოაყარეთ მარილი და მაშინვე მიტანეთ სუფრაზე.
ბარდის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი