შემადგენლობა:
მომზადება:
ხახვი, სტაფილო და თეთრი ძირები ასანთის მსგავსად დავჭრათ და კარაქში მოვშუშოთ. 10 წუთის შემდეგ დავასხათ ნახარში საკმარის ნორმამდე. როდესაც ადუღდება, დავუმატოთ კანისგან გაფცქვნილი დამბალი ოსპი, ავადუღოთ დაახლოებით 20 წუთი. შემდეგ დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი, შევანელოთ მარილით და პილპილით. გაშვებისას ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი კამა ან ოხრახუში.
ხარჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი