შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭარხლის ფოთლები გავრეცხოთ, შევაშროთ და დავჭრათ ჩხირისებურად, ძეხვი 15 წუთით გავაჩეროთ ცხელ წყალში დასარბილებლად, შემდეგ შევაშროთ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. ასევე პატარა ნაჭრებად დაჭრათ გათლილი კარტოფილი და მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ამოვიღოთ კარტოფილები, გავაკეთოთ პიურე და ისევ ნახარშ წყალში დავაბრუნოთ. დავამატოთ კარაქი, წიწაკა, ჭარხლის ფოთლები, ძეხვი და ერთად ავადუღოთ 10 წუთი.
ბრინჯის და ისპანახის სუპი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი