შემადგენლობა:
სოუსისათვის :
მომზადბება:
1. სტაფილო და ყაბაყი დაჭერით თხლად. პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი, გაჭერით დიაგონალზე და დაბრაწეთ.
2. თევზი დაჭერით სასურველ ზომაზე. ღრმა ტაფაში ჩაასხით 3 ჭიქა წყალი, ჩააგდეთ ბულიონის 1 კუბიკი, დაჭრილი თევზის ნაჭრები და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 8-10 წთ.
3. აადუღეთ 2 ჩაის ჭიქა წყალი, დაუამტეთ ბულიონის 1 კუბიკი, სტაფილო და ადუღეთ 2 წთ. დაუმატეთ ყაბაყი, დააფარეთ თავზე და ხარშეთ ბოსტნეულის დარბილებამდე.
4. სოუსის მოსამზადებლად შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი.
5. სუფრასთან მიტანის თეფშზე დააწყვეთ ბოსტნეული, ზემოდან დაადეთ თევზის ნაჭერი, გააფორმეთ სალათის ფურცლებითა და კამით. პიკანტური სოუსი და შებრაწული პურის ნაჭრები მიიტანეთ ცალკე.
კალმახის მუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი