თოვლის ფიფქები
შემადგენლობა:
- 250 გ კარაქი
- 100 გ შაქრისპ უდრა
- 2 ვანილის ჩხირი
- 120 გ კანგაცლილი დაფქული ნუში
- 250 გ სახამებელი
- 100 გ შაქრის პუდრა
- პერგამენტი
მომზადება:
- კარაქი სა შაქრის პუდრა ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. ვანილის ჩხირები გაჭერით სიგრძეზე , ამოაცალეთ გული და შეურიეთ კარაქიან მასას. დაუმეტეთ ნუში და სახამებელი. ურიეთ ერთგვაროვანი ცომის მიღებამდე.
- ცომს დაახლოებით 3 სმ სისქის მილის ფორმა მიეცით და დადგით გრილ ადგილას 30 წთ. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დაფინეთ პერგამენტი.
- დაჭერით ცომი მრგვალ ნაჭრებად. თითოეული ნაჭრის ზედაპირი დასერეთ ჯვარედინად. ნამცხვრები დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე და აცხვეთ 12 – 15 წთ. გამოიღეთ, გააგრიეთ და სქლად მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
თოვლის ფიფქები
5 (100%) 1 vote[s]
ტაფი აუცილებელიაა ?