თოვლის ფიფქები

შემადგენლობა:

 მომზადება:

  1. კარაქი სა შაქრის   პუდრა ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. ვანილის ჩხირები  გაჭერით სიგრძეზე , ამოაცალეთ გული და შეურიეთ კარაქიან მასას. დაუმეტეთ ნუში და სახამებელი. ურიეთ ერთგვაროვანი ცომის მიღებამდე.
  2.  ცომს დაახლოებით 3 სმ სისქის მილის ფორმა მიეცით და დადგით გრილ ადგილას 30 წთ. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დაფინეთ პერგამენტი.
  3. დაჭერით ცომი მრგვალ ნაჭრებად. თითოეული ნაჭრის ზედაპირი დასერეთ ჯვარედინად. ნამცხვრები დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე და აცხვეთ 12 – 15 წთ. გამოიღეთ, გააგრიეთ და სქლად მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

 

 

 

თოვლის ფიფქები

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ეკლერი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. მარიამი says:

    ტაფი აუცილებელიაა ?

დატოვეთ კომენტარი