შემადგენლობა:
მომზადება:
გაასუფთავეთ სვია, მოაცალეთ კანი, გამოშიგნეთ, ამოაჭერით თვალები და ლაყუჩები. მოახით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ მაირილი და პიპილი და გააჩერეთ 40-50 წთ.ქამა სოკო დაჭერით- თხლად, ხახვი და ლორი -კუბებად და ეს ყველაფერი ერთად მოშუშეთ.თევზი ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით კარაქში. შემდეგ შედგით ღუმელში და დაბრაწეთ.სუფრასთან მიტანის წინ თევზი მოათავსეთ ლანგარზე და ზემოდან გაანაწილეთ სოკოიანი მასა. მორთეთ ლიმონითა და მწვანილით.
თევზი ნიგვზით და ძმრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი