თევზი გრილზე

 შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზი გავასუფთვოთ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი, ქურის ტაფაზე დავაფინოთ

პერგამენტი, ზემოდან დავადოთ გრილი და წავუსვათ ზეითუნის ზეთი. თევზს მოვასხათ

ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი, დავაწყოთ გრილზე და შევწვათ 200 გრადუსზე 20-30 წთ.

თევზი გრილზე

2.6 (52%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ორაგულის სალათი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი