ვაშლის ტყლაპი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლი გავფცქვნათ, ამოვა჻რათ კურკები, დავჭრათ წვრილად, დავასხათ წყალი  და დავდგათ ნელ ცეცხლზე 1 საათ. მიღებული მასა გავწუროთ დოლბანდში და ვადუღოთ კიდევ 40 წუთი. ვაშლის ფაფა გადავიტანოთ ფიცარზე, გავაბრტყელოთ თველ ფენად და გადავასწოროთ ხის კოვზით.

ვაშლის ტყლაპი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პომიდვრის სუპ-კრემი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი