შემადგენლობა:
მომზადება:
შაქარი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ შაქრიანი ვანილი, ლიმონის ცედრა და მარილი.ფქვილი გაცერით და არაჟანთან ერთად თანდათან შეუერიეთ კვერცხიან მასას. დაუმატეთ გამდნარი კარაქი. დადგით გრილ ადგილას 15 წთ. ამასობაში გააცხელეთ ფორმა და წაუსვით ცხიმი. გაყავით ცომი 6 ნაწილად, რიგრიგობით დაასხით ფორმაზე და გამოაცხვეთ.
ტარხუნის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი