გულ-ღვიძლის მწვადი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად და გავაჩეროთ   წყალში 2-3 საათი.  გადავუეურროთ წყალი, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი, გრძლად დაჭრილი ხახვი და დავტოვოთ 2 საათი. ავაგოთ შამფურზე გულ-ღვიძლი პამიდორთან ერთად და შევწვათ 3-4 წუთის განამვლობაში.

გულ-ღვიძლის მწვადი

3 (60%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული კერძი- იახნი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი