ბურახი

მომზადება:

1 კგ პურის ( შვრიის ) ორცხობილას დავასხათ 4 ლიტრი მდუღარე წყალი, გავაცივოთ, გავწუროთ დოლბანდში. წვენს დავუმატოთ 25 გრ საფუარი 30 გრ ქიშმიში. 250 გრ შაქრის ფხვნილი და დავდგათ თბილ ადგილას. 12 საათის შემდეგ  კვლავ გავწუროთ,ჩავასხათ ბოთლებში და შევდგსთ მაცივარში.12 საათის შემდეგ სასმელი მზად იქნება. მაცივარში ბურახი ინახება 3-4 დღე, მერე კი მჟავდება.

ბურახი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კაკაო ნაყინით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი