ბურახის წვნიანი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. ხორცი დაჭერით პატარა კუბიკებად.
  2. ორი კვერცხი შეინახეთ. ოთხი კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილად დაჭერით წვრილად. გული, შაქარი, მარილი და მდოგვი ასრისეთ, გახსენით ცოტაოდენ ბურახში, დაუმატეთ დარჩენილი ბურახი და დაადგით გრილ ადგილას.
  3. მწვანე ხახვი და კამა დაჭერით წვრილად. ხახვის ნაწილს დაუმატეთ მარილი. კარტოფილი და გათლილი კიტრი დაჭერით კუბიკებად. მომზადებული ინგრედიენტები შუერიეთ ერთმანეთში და მოათავსეთ თეფშის შუაგულში.
  4. ირგვლივ შემოუწყვეთ შუაზე გაჭრილი კვერცხები, მოასხით ბურახი და მოაყარეთ მწვანილი. სუფრასთან მიიტანეთ არაჟანთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზის ფილე სოუსით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი