ბრიუსელის კომბოსტო კარის სოუსში

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტო მოვათავსოთ მდუღარე მარილიან წყალში და 5 წუთი ვადუღოთ, შემდეგ გადავწუროთ.

ხახვი მსხვილად დავჭრათ და ზეთწასმულ ტაფაზე ვშუშოთ 1-2 წუთი, შემდეგ მოვაყაროთ მწიკვი შაქარი

და მარილი, კომბოსტო დავუმატოთ და განვაგრძოთ მზადება.

2-3 წუთში კომბოსტოს დავუმატოთ ცოტაოდენ წყალში გასნილი მაიონეზი, მარილი და კარის ფხვნილი.

თუ მასა  სქელი იქნება, ცოტაოდენი წყალი კიდევ დავუმატოთ, სანამ ჩვენთვის სასურველ კონსისტენციას

მივიღებთ.

როდესაც მასა დუღილს დაიწყებს, გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

ეს კერძი შეგვიძლია მივირთვათ როგორც ცხელი, ასევე ცივი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ტყლაპი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი