ბრინჯი ბულგარული წიწაკით

შემადგენლობა : 

მომზადება:

ბრინჯი ისე მოვხარშოთ, რომ არ დაიშალოს. მოხარშვის შემდეგ, ცივი წყალი გადავავლოთ. ამასობაში ხახვი წვრილად დავჭრათ და ნახევარი ჭიქა წყალი და ზეთი დავასხათ. ტაფას  თავსახური დავაფაროთ და კარგად ჩავშუშოთ. წიწაკასაც სიგრძეზე დავჭრით და როცა ხახვს წყალი დაუშრება, ტაფაში  ჩავყაროთ. ბოლოს ეს ყველაფერი გაციებულ ბრინჯში შევურიოთ. გემოვნებით მწვანილით შევაზაოთ და ზემოდან მწვანილით გავაფორმოთ.

ბრინჯი ბულგარული წიწაკით

1.5 (30%) 2 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი