შემადგენლობა :
მომზადება:
ბრინჯი ისე მოვხარშოთ, რომ არ დაიშალოს. მოხარშვის შემდეგ, ცივი წყალი გადავავლოთ. ამასობაში ხახვი წვრილად დავჭრათ და ნახევარი ჭიქა წყალი და ზეთი დავასხათ. ტაფას თავსახური დავაფაროთ და კარგად ჩავშუშოთ. წიწაკასაც სიგრძეზე დავჭრით და როცა ხახვს წყალი დაუშრება, ტაფაში ჩავყაროთ. ბოლოს ეს ყველაფერი გაციებულ ბრინჯში შევურიოთ. გემოვნებით მწვანილით შევაზაოთ და ზემოდან მწვანილით გავაფორმოთ.
ქათმის და ავოკადოს სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი