ბოზბაში ერევნულად

შემადგენლობა: 

მომზადება:

ცხვრის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და მოვხარშოთ. ბულიონი  გადავწუროთ დოლბანდში და ჩავყაროთ ბარდა. დავუმატოთ კუბკებად დაჭრილი კარტოფილი. ტაფაში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავუამტოთ ტომატი და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 5 წუთი. კერძის მომზადებამდე 10 წუთით ადრე, დავამატოთ გრძლად დაჭრილი  ვაშლი, კურკებგამოცლილი შავი ქლიავი, მოხრაკული ხახვი, მარილი,პილპილი და მოხარშული ხორცის ნაჭრები.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი ღვიძლის მწვადი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი