ბაქლავა

შემადგენლობა:

მომზადება:

თბილ წყალში გახსნილი საფუარით და ფქვილით მოვზილოთ ცომი. გადმოვიღოთ მაგიდაზე და დავტოვოთ

30 წუთი. ნუში გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ შაქარი და დარიჩინი.

ცომი გავაბრტყელოთ ძალიან

თხლად და წავუსვათ ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი, გადავკეცოთ და კიდევ წავუსვათ კარაქი,

ყოველ მეორე გადაკეცვაზე ცომს მოვაყაროთ გულსართი. ბაქლავა გადავიტანოთ ცხიმიან ქურის ტაფაზე,

ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული, დავჭრათ რომბებად, შევდგათ ღუმელში და გამოვაცხოთ 10-15 წუთი

200 გრადუს ტემპერატურაზე.

 

ბაქლავა

5 (100%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

უგემრიელესი ფელამუში



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. tamunia1 says:

    ზალიან კარგია

დატოვეთ კომენტარი