ბაჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ნიგოზი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში და ხელით ზილეთ, რომ ზეთი გამოადინოთ. ზეთი

გადაიტანეთ ცალკე ჭურჭელში. ნიორი, სუნელები და მარილი დანაყეთ და შეურიეთ ნიგოზს.

დაასხით გადადუღებული და გაგრილებული წყალი იმ ოდენობით, რომ ფაფისებული მასა

მიიღოთ. ბაჟე ჩაასხით ღრმა ჭურჭელში და ზემოდან მოასხით თავისივე ზეთი.

ბაჟე

3.6 (71.43%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ხახვი ნიგვზით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი