შემადგენლობა:
სოუსისთვის:
მომზადება:
ბადრიჯნები გავრეცხოთ, დავაწყოთ ქურის ტაფაზე და შევწვათ ღუმელში დარბილებამდე.
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და ჩავაწყოთ 4 ჭიქა წყალში გახსნილი ლიმონის წვენში. ბადრიჯანი
ამოვიღოთ ლიმონიანი წყლიდან, ჩანგლით კარგად ჩავსრისოთ და შევდგათ მაცივარში
2 სთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ კატლეტები, ამოვავლოთ ფქვილში,ათქვეფილ კვერცხში
და შევწვათ ყველა მხრიდან. სუფრასთან მივიტანოთ ბადრიჯნის კატლეტები სოუსთან ერთად,
რომელიც ასე მზადდება: ცალკე ქვაბში გავადნოთ კარაქი, მოვაყაროთ ფქვილი და მოვშუშოთ.
დავასხათ რძე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. ჩავაყაროთ ყველი და დაჭრილი ოხრახუში,.
შემწვარი ხორცი საწებლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი