ბადრიჯნის კატლეტები

შემადგენლობა:

სოუსისთვის:

მომზადება:

ბადრიჯნები  გავრეცხოთ, დავაწყოთ ქურის ტაფაზე და შევწვათ ღუმელში დარბილებამდე.

ბადრიჯანი გავფცქვნათ და ჩავაწყოთ 4 ჭიქა წყალში გახსნილი ლიმონის წვენში. ბადრიჯანი

ამოვიღოთ  ლიმონიანი წყლიდან, ჩანგლით კარგად ჩავსრისოთ და შევდგათ მაცივარში

2 სთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ კატლეტები, ამოვავლოთ ფქვილში,ათქვეფილ კვერცხში

და შევწვათ ყველა მხრიდან. სუფრასთან მივიტანოთ ბადრიჯნის კატლეტები სოუსთან ერთად,

რომელიც ასე მზადდება: ცალკე ქვაბში გავადნოთ კარაქი, მოვაყაროთ ფქვილი და მოვშუშოთ.

დავასხათ რძე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. ჩავაყაროთ ყველი და დაჭრილი ოხრახუში,.

ბადრიჯნის კატლეტები

1.5 (30%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ხორცი საწებლით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი