შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი დაჭერით შუაზე და ამოაცალეთ გული. ცხვრის ფარშს შეურიეთ ბადრიჯნის დაჭრილი შიგთავსი, დანაყილი ნიორი, პილპილი და მარილი. მიღებული მასით ამოავსეთ ბადრიჯნები.ზემოდან გაანაწილეთ რგოლებად დაჭრილი პომიდორი და გახეხილი ყველი. ბადრიჯნები მოათავსეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში 30 წთ.სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ ოხრახუშით.
კალმარები ნივრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი