მომზადება:
1 კგ ბადრიჯანი დაჭერით სიგრძეზე, ისე,რომ ერთმანეთს დასცილდეს. მოამზადეთ შესაწვავად.შეწვით
ზეთში. დანაყეთ 80 გრ ნიგოზი, 3 კბილი ნიორი, ქინძი,ნიახური, რეჰანი,ყვითელი ყვავილი, დაუმატეთ
ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზეთში მოშუშული 2 ც ხახვი, დაკეპილი ოხრაუხში, 2 ს.კ ძმარი.
ეს ფარში დადეთ, ბადრიჯნის თითოეულ ნაჭერზე და გადაკეცეთ დადეთ ლამბაქზე და მოასხით ზეთი.
მოაყარეთ ბროწეულის მარცვლები.
მაკარონის სალათი ბროკოლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი