ატმის ჯემი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კანგაცლილი და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდს ნაჭრებად, მოვათავსოთ ქვაბში,

დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე.

როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ,

ვიდრე მზად არ იქნება.

ატმის ჯემი

3.2 (64%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხილის სალათა ღვინით ხილის სალათა ღვინით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი