ატმის წვენი ღვინით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ატამი გავრეცხოთ, დავასხათ მდუღარე და გავაჩეროთ 3-5 წუთი. გადავიტანოთ საწურზე, გავფცქვნათ და მოვაშოროთ კურკა. წყალი, სადაც ატმები გვქონდა ჩაწყობილი,დავაყაროთ შაქარი, ჩავსწყოთ ატმები, ვადუღოთ 5-6 წუთი და წვენი გავწუროთ დოლბანდში. ატმები დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, ჩავაწყოთ მომინანქრებულ ჭურჭელში, დავასხათ გადაწურული წვენი, დავუმატოთ ლიმონის მჟავა და ავადუღოთ. გაციებულ წვენს ჩავამატოთ ღვინო.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ყურძნის და ბანანის სმუზი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი