ატმის პუდინგი შოკოლადის სოუსით

გთავაზობთ უგემრიელესი დესერტის რეცეპტს! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჩააწყვეთ ატმები ცხელ, მაგრამ არა ადუღებულ წყალში. შემდეგ გადაიტანეთ ცივ წყალში, გააცალეთ კანი,

დაჭერით შუაზე და გამოაცალეთ კურკები. აადუღეთ 125 მლ წყალი და 100 გრ შაქართან ერთად და ატმები

5 წუთით გააჩერეთ სიროფში. გაწურეთ და აცალეთ, რომ გაგრილდეს.მოხარშული კრემი ჩაასხით

დესერტისთვის განკუთვნილ პატარა თასებში და შედგით მაცივარში. ატმის ნახევრები გაყავით 4-4 ნაწილად

და მოათავსეთ კრემის ზემდოან. ათქვიფეთ ნახევარი ნაღები, სანამ არ გახდება ძალიან ჰაეროვანი და

ფაფუკი და გამოიყენეთ მოხარშული კრემის მოსართავად.

შოკოლადის სოუსის მოსამზადებლად : დატეხეთ შოკოლადი, მოათავსეთ პატარა ქვაბში, დადგით ცეცხლზე

და ურიეთ, სანამ არ გადნება, შემდეგ შეურიეთ დარჩენილი ორმაგი ნაღები. მოასხით შოკოლადის სოუსი

კრემსა და ატმებს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბატიბუტი კარამელით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი