ატმის პუდინგი შოკოლადის სოუსით

გთავაზობთ უგემრიელესი დესერტის რეცეპტს! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჩააწყვეთ ატმები ცხელ, მაგრამ არა ადუღებულ წყალში. შემდეგ გადაიტანეთ ცივ წყალში, გააცალეთ კანი,

დაჭერით შუაზე და გამოაცალეთ კურკები. აადუღეთ 125 მლ წყალი და 100 გრ შაქართან ერთად და ატმები

5 წუთით გააჩერეთ სიროფში. გაწურეთ და აცალეთ, რომ გაგრილდეს.მოხარშული კრემი ჩაასხით

დესერტისთვის განკუთვნილ პატარა თასებში და შედგით მაცივარში. ატმის ნახევრები გაყავით 4-4 ნაწილად

და მოათავსეთ კრემის ზემდოან. ათქვიფეთ ნახევარი ნაღები, სანამ არ გახდება ძალიან ჰაეროვანი და

ფაფუკი და გამოიყენეთ მოხარშული კრემის მოსართავად.

შოკოლადის სოუსის მოსამზადებლად : დატეხეთ შოკოლადი, მოათავსეთ პატარა ქვაბში, დადგით ცეცხლზე

და ურიეთ, სანამ არ გადნება, შემდეგ შეურიეთ დარჩენილი ორმაგი ნაღები. მოასხით შოკოლადის სოუსი

კრემსა და ატმებს.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი