არაჟნის მუსი

შემადგენლობა:

მომზადება:

2 კვერცხის გული და 1 კვერცხი მთლიანად კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით 1.5 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად, თანდათან დავამატოთ 2ქილა ( 400 გე) არაჟანი, ცოტა ვანილი, გახეხილი ლიმონის კანი.

2 ს.კ ჟელატინს დავასხათ 1 ჩ.ჭ წყალი და დავალბოთ 1-2 საათი. როცა კარგად დალბება,ჟელატინი მოვადუღოთ და ცხელივე ჩავასხათ კვერცხისა  და არაჟნის ნარევში. კარგად ავურიოთ, გავწუროთ, ცავასხათ ფორმებში და შევდგათ მაცივარში.

არაჟნის მუსი

1.5 (30%) 2 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი