აზერბაიჯანული ტოლმა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხახვი და ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ მარილი,პილპილი, წვრილა  დაჭრილი მწვანილები, თბილ წყაში დამბალი ბარდა და ყველაფერი ერთად ავურიოთ. ვაზის ფოთოლში გავახვიოთ მიღებული ფარში, ტოლმა ჩავაწყოთ ქვაბბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. სუფრასთან მიტანამდე მოვაყაროთ დარიჩინი და პიტნა. ტოლმას გარნირად მაწონი მოვასხათ.

აზერბაიჯანული ტოლმა

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მოცარელას ჩხირები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი