მაწონი

მომზადება:

აადუღეთ რძე, შეაგრილეთ იმდენად, რომ ნეკს არ სწვავდეს, ჩაასხით ნახევარკილოიან ქილაში.

გახსენით 1ს.კ რძეში, 1 ჩ.კ მაწონი და ჩაასხით ქილაში, კოვზით მოურიეთ, დაახურეთ თავზე

და თბილად შეახვიეთ. დადგით თბილ ადგილზე, რამდენიმე საათს.

როცა მაწონი შედედდება, გახსენით და გრილ ადგილზე გადაიტანეთ.

მაწონი
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშირებული კვერცხი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი