ტყემლის საწებელი

მომზადება:           

2 კგ მწიფე ტყემალი გარეცხეთ, ყუნწები დააცალეთ. მოათავსეთ მომინანქრებულ ან უჟანგავი ფოლადის ქვაბში  1 კონა ქინძთან და 1 კონა ომბალოსთან ერთად, დაასხით  წყალი და დადგით ცეცხლზე. ადუღების შემდეგ, როგორც კი ჩარბილდება, გადმოწურეთ უშფალანგზე ისე, რომ წვენი არ გადააქციოთ. ტყემალი გახეხეთ და თანდათანობით ამატეთ მისივე ნახარში. გახეხილ მასას დაუამტეთ 1 თავი დანაყილი ნიორი, ცხარე მწვანე წიწაკა, 1 კონა ქინძი, 2 კონა ომბალო და 1 კონა ცერეცო. შეაზავეთ მარილით.

ტყემლის საწებელი

2.6 (52%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მაიონეზის სოუსი ნიგვზით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი