ტორტი მსხლითა და შოკოლადით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1.  ფორმაში ჩააფინეთ პერგამნეტი. გააცხელეთ ღუელი 185 გრადუსამდე.
  2. კარაქი შაქართან და კვერცხთან ერთად ათქვფიეთ ჰაეროვანი მასისი მიღებამდე. დაუამეთ რომის ესენცია და ნუში. შეურიეთ ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში.
  3. მსხალი დაჭერით, თანაბრად გაანაწილეთ ცომზე და აცხვეთ 45 წთ. გამოიღეთ და გააგრილეთ.
  4. შოკოლადის რამდენიმე კანფეტი გადაინახეთ მოსართავად,. ნაღები დანარჩენ შოკოლადთან ერტAდ ადუღეთ,  სანამ შოკოლადი ნაღებში არ გაიხსნება. გააგრიკლეთ და შედგით მაცივარსი 1 ღამით.
  5. მეორე დღეს შოკოლადიანი ნაღები ლიმონჟავასთან ერთად ათქვფიეთ გამაგრებამდე. კრემი თანაბრად წაუსვით ბისკვიტს. ტორტი მორთეთ შოკოლადის ბურბუშელით და დარჩენილი შოკოლადით.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი