სამარხვო ტოლმა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხუთი სოკო კარგად გარეცხეთ, დაალბეთ, მოხარშეთ, წვრილად დაჭერით. სამი თავი ხახვი წვრილად დაჭჶრით, სოკოდა ხახვი ერტდ მოშუშეტ. ნახევარი კგ ბრინჯი მარილ-წყალში მოხარშეტ, სოკოში აურიეთ. მწვანილი ჩააწერით, მარილი მოაყარეთ და აურიეთ. ერთი მოზრდილი თავი კომბოსტო გათუთქეთ, გააცივეთ, თითო ფოთოლს დანით ააცალეთ ხეჭო. ცოტ-ცოტა აიღეთ მომზადებული ბრინჯი, ჩდეთ კომბოსტოს ფოთოლში,კარგად გაახვიეთ, ქვაბში ჩააწყეთ,ზეთი დაასხით და ცოტა სოკოს წვენი, თავი დაახურეთ. იხარშოს თავისო რთქლში. როცა კომბოსტო გაწითლდება, დანარჩენ სოკოს წვენში ერთი ს.კ ფქვილი გახსენით და ჩაასხით ქვაბში.

სამარხვო ტოლმა

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ისპანახის ღვეზელები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი