გუფთა

ყველასთვის საყვარელი კერძი. 

გემრიელად მიირთვით!

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაატარეთ ხორცი, მწვანილი, 2 თავი ხახვი, ნიორი. მიღებულ მასას დაამატეთ კვერცხი, ბრინჯის ნახევარი, პილპილი, მარილი, 1/2 ჭიქა წყალი და ხელით შეურიეთ. მიღებული ნაზავიდან გააკეთეთ კაკლისოდენა ბურთულები, ამოვლეთ ბრინჯში.

წვენი:

1 თავი წვრილად დაჭღილი ხახვი მოშუშეთ ცხმში, დააასხით ადუღებული წყალი, ჩაყარეთ დარჩენილი დაფქული ბრინჯი. დუღილს რომ გაანახლებს, ჩააწყვეთ ხორცის ბურთულები და გააცერეთ ცეცხლზე მოხარშვამდე.

წვნიანი თეფშზე მიმზიდველად რომ გამოიყურებოდეს, ხარშვის დამთავრებამდე წვენში ჩაამატეთ პიტნის 10 ც ძალიან წვრილი მთლიანი ფოთოლი, ტარხუნის 10 ც შუაზე გაჭრილი ფოთოლი(პიტნის გემო რომ არ ჭარბობდეს, ფოთლები წინასწარ ჩადეთ მდუღარე წყალში, გააჩერეთ ცოტა ხანს და გადაავლეთ ცივი წყალი).

გუფთა

4.2 (83.33%) 6 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი