შემადგენლობა:
მომზადება:
შეზავეთ ბატკნის ხორცი მარილით და პილპილით, დააწითლეთ ზეთში. შემდეგ გადმოიღეთ და
თბილად შეინახეთ. 4 ცალი ზეთისხილი მოსართავად მოიროვეთ. დანარჩენი ჩაუშვით ქვაბში,
ხორცის წვენში. დასრისეთ უხეშად და დატოვეთ, რომ იდუღოს რამდენიმე წუთით.
ხორცს მოასხით ზეთისხილის სოუსი და მორთეთ გადანახული მთხლიანი ზეთისხილის
მარცვლებით.
ომლეტი კარტოფილით და სოკოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი