ხაშლამა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცს დავასხათ ცივი წყალი და მოვხარშოთ. ჩვყაროთ მწვანილები და ვხარშოთ ხორცის მოხარშვამდე ნელ

ცეცხლზე. 5 წუთით ადრე ამოვიღოთ მწვანილები, ბულიონს ჩავაყაროთ მარილი. გამზადებული ხორცი

დავაწყოთ გაშლილ თეფშზე, მოვაყაროთ დანაყილი ნიორი და დაჭრილი ოხრახუში.

ხაშლამა
4.2 (84%) 5 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონი კალმარით ( ვიდეო)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი