შემწვარი წიწილი სულგუნით

წიწილის მომზადების უგემრიელესი რეცეპტი! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუვლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი

სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით

წავუსვათ კარაქში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფერი მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე

მივიტანოთ.

შემწვარი წიწილი სულგუნით
1 (20%) 1 vote





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი