ღორის ხორცის მუჟუჟი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს.

მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგადმ ოიხარშება, დავასხათ

ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შესაფერის ჭურჭელში და გავაციოთ.

ღორის ხორცის მუჟუჟი

2.8 (56.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აკროშკა ( ცივი სუპი)





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი