ფენოვანი ცომი

მომზადება:

თასში ჩავასხათ 2ლ  წყალი, 0.5 ჩ.კ საფუარი, 1ს.კ შაქარი, 2ს.კ მარილი , 3ს.კ ძმარი, 4 კგ ფქვილი. მოვზილოთ მაგარი ცომი და ამოვზილოთ ზეთში. გავაჩეროთ ცოტახანს.   დავამუშაოთ ერთხელ და ცოტახნის მერე გავაბრტყელოთ ოდნავ მრგვალი ფორმით და წავუსვათ 4ც დარბილებული მარგარინი. გადავკეცოთ შუაზე და გავაბრტყელოთ კარგად. გადავკეცავთ სამჯერ სიგრძით. ვაჩერებთ ცოტახნით და ვჭრით კუბიკებად. ( ან თქვენ რა ფორმაც გინდათ). ვახვევთ ცელოფანში და ვინხავთ მაცივარში. მეორე დღეს არის კარგი.

 

 

ფენოვანი ცომი
4.25 (85%) 8 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ფრანგული ტოსტები



ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. mariami says:

    da imave dges ro gamovacxo ar ikneba karrgi??

დატოვეთ კომენტარი