ფენოვანი ლობიანი

ის,რაც ყველას გვიყვარს..! 

შემადგენლობა:

ცომსთვის:

გულსართისთვის:

მომზადება:

თბილ წყალში ჩავასხათ ძმარი, არაყი, ზეთი, მოვაყაროთ მარილი, ფქვილი  და მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი. მიღებული მასა გავყოთ 2 ნაწილად, მარგარინიც გავყოთ 2 ნაწილად. გავაბრტყელოთ ცომის 1 ნაწილი კარგად, მოვახეხოთ მარგარინი და დავახვიოთ რულეტისებურად. ცომისმ ეორე ნაწილსაც მოვახეხთ მარგარინი  და გადავახვიოთ. ლობიოს დავასხათ წყალი, მოვხარშოთ,. როცა გამზადდება, გადავწუროთ ჩავზილოთ,შევაზავოთ სუნელებით და მოხრაკული ხახვით. ცომის 1 ნაწილი გავაბრტყელოთ ქურის ტაფის ზომაზე, დავაფინოთ, დავადოთ ლობიოს გული, მეორე ნაწილი გავაბრტყელოთ და დავაფაროთ ზემოდან, შემოვუკეცოთ ლობიანს გვერდებ, ზემოდან დანით დავსეროთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტკბილი წიწაკა ნიგვზით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი