ორაგული პომიდვირთ

შემადგენლობა:

მომზადება:

ორაგულს მოაცალეთ კანი და ფხა.  ფილე დაჭერით წვრილ, გრძელ ნაჭრებად, მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ამოვლეთ გათქვეფილ კვერცხში  და ჩააწყვეთ ცხელ ტაფაში ( ჩალაგებისას ტაფაში ცხიმი უნდა დუღდეს). ერთი მხარე რომ შეიწვება, გადააბრუნეთ და მაშინვე ჩაამატეთ სასრუველ ფორმაზე დაჭრილი,  მარილმოყრილი და კვერცხში ამოვლებული პომიდვრის ნაჭრები. დააფარეთ ხუფი და დატოვეთ ცეცხლზე 5-7 წუთი. შემდეგ დაამატეთ მაიონეზში არეული გახეხილი ყველი ( შეგიძლიათ თქვენი გემოვნებით დაამატოთ სანელებლები), დატოვეთ ცეცხლზე ყველის დადნობამდე, გადმოიღეთ, გააფორმეთ მწვანილით ან ცივი მაიონეზით ფიგურებით.

ორაგული პომიდვირთ
1.5 (30%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი თევზი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი