ნაყინი თხილით

მომზადება:

2 კვერცხის  გული და ნახევარი ჩაის ჭიქა შაქრის  ფხვნილი კარგად ავთქვფიოთ.

დავასხათ 400 გრ არაჟანი და კვლავ ავთქვფიოთ მიქსერით.

დავამატოთ 1 ქილა შედედებული რძე, გახსნილი 1 ლიტრ ადუღებულ,

გაგრილებულ წყალში ან 1 ლიტრ რძეში, ვანილი, ცოტა ლიმონის ცედრა და შევდგათ საყინულეში.

გამზადებულ ნაყინს მოაყარეთ მოხალული თხილი გემოვნების მიხედვით.

 

ნაყინი თხილით
4.43 (88.57%) 7 votes



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი ქლიავით და ნუშით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი