ლეღვის მურაბა

მომზადება:

გარეცხეთ და დაჩხვლიტეთ თეთრი მაგარი და პატარა ზომის ლეღვი, დაასხით მდუღარე წყალი, ადუღეთ 5 წთ.

შემდეგ ეს წყალი გადაღვარეთ. გააკეთეთ სიროფი კილო ლეღვზე, კილო შაქრისა და ჭიქა წლისგან, ჩადეთ

ლეღვი, გააჩერეთ 3 საათი.

მოხარშეთ თავღია ტასტში ნელ ცეცხლზე 15-15 წუთი სამჯერ. შუალედებში გააგრილეთ წვენი გაწურეთ.

ლეღვის მურაბა
4.57 (91.43%) 7 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მანდარინის ხილფაფა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი