თევზის ბულიონი

შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზი გავასუფთვოთ, დავჭრათ სასურველ ზომებად, დავასხათ ცივი წყალი. ჩავყაროთ ოხრახუში და ნიახური,

გარჩეული ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 60 წუთის განმავლობაში და მოვაშოროთ

ქაფი. მზა ბულიონი გავწუროთ ოთხპირ დოლბანდში და დავასხათ მოხარშულ თევზს.

თევზის ბულიონი
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ლოქო ქინძ-ძმრით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი