ბოსტნეული იტალიურად

გთავაზობთ ბოსტნეულის მომზადების იტალიურ რეცეპტს! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას მოაცილეთ ყუნწები, გაჭერით შუაზე, მოაშორეთ გული და თესლები, გარეცხეთ და მსხვილად

დაჭერით. დამდუღრეთ პომიდვრები, შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი, გააცალეთ კანი და ოთხად

გაჭერით. შუაზე დაჭერით ხახვი, მოხრაკეთ კარაქში შეწითლებამდე, დაამატეთ წიწაკა და შუშეთ 10 წთ.

შემდეგ დაამატეთ ოთხლად გაჭრილი პომიდვრები, ისევ დახურეთ ქვაბს და ადუღეთ 2-3 წუთი.

სიმინდის ფქვილი შეურიეთ 2-3 ს.კ ცივ წყალს და დაასხით ბოსტნეულს. ისევ წამოადუღეთ, შეაზავეთ

ნივრით, მარილით და პილპილით, სუფრაზე მიტანის წინ დაამატეთ არაჟანი და ოხრახუში.

ბოსტნეული იტალიურად
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი