ბადრიჯნის კატლეტები

შემადგენლობა:

სოუსისთვის:

მომზადება:

ბადრიჯნები  გავრეცხოთ, დავაწყოთ ქურის ტაფაზე და შევწვათ ღუმელში დარბილებამმდე.

ბადრიჯანი გავფცქვნათ და ჩავაწყოთ 4 ჭიქა წყალში გახსნილი ლიმონის წვენში. ბადრიჯანი

ამოვიღოთ  ლიმონიანი წყლიდან, ჩანგლით კარგად ჩავსრისოთ და შევსგათ მაცვიარში

2 სთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ კატლეტები, ამოვავლოთ ფქვილში,ათქვეფილ კვერცხში

და შევწვათ ყველა მხრიდან. სუფრასთან მივიტანოთ ბადრიჯნის კატლეტები სოუსთან ერთად,

რომელიც ასე მზადდება: ცალკე ქვაბში გავადნოთ კარაქი, მოვაყაროთ ფქვილი და მოვშუშოთ.

დავასხათ რძე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. ჩავაყაროთ ყველი და დაჭრილი ოხრახუში,.

ბადრიჯნის კატლეტები
1.5 (30%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ბერძნული მუსაკა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი