შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ხორცი 5-6 სმ-იან კუბებად. გაფცქვენით ხახვი. გაადნეთ კარაქი და დაბრაწერთ ხორცი. დაამატეთ
ხახვი,ნიორი, დაფნის ფოთოლი, კვლიავი, შეაზავეთ მარილით, პილპილით და რამდენიმე წუთი შუშეთ.
შემდეგ ხორცს მოაყარეთ ფქვილი, დაამატეთ წითელი ღვინო, თან განუწყვეტლივ ურიეთ. ხორცი მთლიანად
დაფარული უნდა იყოს ღვინით. დაახურეთ თავსახური და შუშეთ 1-2 საათი.
კლასიკური ლაზანიე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი