შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი და რძეში დამბალი პური ხორცსაკებ მანქანაში გავატაროთ. მიღებულ მასას მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და კარგად ავურიოთ. გავაკეთოთ გუნდები, გავაბრტყელოთ და თითოეულ გუნდაში სოკოს გულსართი ჩავდოთ. კოტლეტის ფორმა მივცეთ და შევწვათ ზეთში.
გულსართი:
მოხარშული სოკო დავჭრათ, კარგად შევწვათ, მარილი და პილპილი მოვაყაროთ, ბოლოს დავუმატოთ არაჟანი.
მაკარონის ბრაწულა ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი