ხორცის ბურთულები ბრინჯით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილ ბრინჯს დავასხათ მარილიანი წყალი და გავაციოთ. გავწუროთ წყალი,გადავავლოთ

ახალი წყალი 3-4 ჯერ და ჩავაგდოთ კარაქიან ქვაბში 10 წთ მოსაშუშად. დავასხათ წყალი,

მოვაყაროთ შაქარი,მარილი,მოვურიოთ, დავახუროთ ქვაბს  ხუფი და

მოვამზადოთ ფლავი ნელ ცეცხლზე. პური დავალბოთ წყალში, გავწუროთ და შევურიოთ

გახეხილი ხახვი, მარილი,პილპილი,ფარში და კარგად  ამოვურიოთ. გავაკეთოთ ბურთულები და

შევწვათ მარგარინში ყველა მხრიდან. კანგაცლილი და წვრილად დაჭრილი პომიდორი

ჩავამატოთ ფარშის ბურთულებს , დავასხათ 1/3 ჭიქა წყალი და მოვამზადოთ 15-20 წუთი

ნელ ცეცხლზე. მოხარშული ბრინჯისგან გავაკეთოთ გოგრა განიერ თეფშზე, შუაში ჩავაღრმავოთ,

მოვათავსოთ ღრმულში ხორცის ბურთულები, მოვასხათ საწებელი და მივიტანოთ სუფრასთან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ჩიხირთმა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი