შემადგენლობა:
მომზადება:
ხილის წვენში დავალბოთ ჟელატინი და 40 წუთი დავდგათ. ხილი პატარა ნაჭრებად დავჭრათ და გადავანაწილოთ ჭიქებში ან ფორმებში. ჟელატიანიანი მასა დავდგათ ცეცხლზე და მოდუღებამდე მივიყვანოთ,რომ კარგად გაიხსნას ( არ ადუღდეს), შემდეგ შევურიოთ სასურველი რაოდენობის შაქარი და დავასხათ ხილს. ჟელე გავაციოთ მაცივარში. სუფრაზე გატანის წინ ქოქოსის ფანტელით მოვრთოთ.
ნუთელას მუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი